SPELEN BIJ ULTEAM

 

Is theatersport wat voor jou? Ben je niet bang uitgevallen en hou je van improviseren? Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Regelmatig beginnen we weer met een nieuwe cursus bij Ulteam. Hier leer je alle beginselen van theatersport met andere beginnende theatersporters en kun je écht in contact komen met theatersport. Spreekt jou dit aan en wil je ook eens de spanning, het spektakel en vooral de lol van improvisatietheater beleven, neem dan contact met ons op!

Wanneer je al ervaring met theatersport hebt en je zou graag bij Ulteam willen spelen, neem dan ook contact met ons op. Af en toe komt er namelijk een plekje vrij in één van onze bestaande groepen. Op dit moment zitten echter alle groepen van Ulteam vol en hebben wij een wachtlijst.

Ulteam heeft altijd behoefte aan (improvisatie-)pianisten en andere muzikanten.
Lijkt het je leuk om bij onze voorstellingen mee te spelen op piano, gitaar of andere instrumenten of geluidseffecten? Neem dan contact met ons op! Je kunt altijd een aantal trainingen meedoen om kennis te maken met theatersport-muziekbegeleiding! En wordt een echte sound-imp!