OVER ONS

ULTEAM GRONINGEN 

Ulteam improvisatietheater bestaat sinds 1996 en is sinds die tijd uitgegroeid tot de grootste improvisatievereniging van Groningen en omstreken! We hebben op dit moment 5 teams, varierend van enthousiaste beginnende tot ervaren semi-professionele spelers.
We geven geregeld voorstellingen in Groningse theaters, maar ook elders in het land. Wil je een keer komen kijken naar een voortelling? Dat kan, kijk snel in de agenda. Ook zijn we in te huren voor workshops, demonstraties en andere activiteiten.
Natuurlijk is er buiten de trainingen en de wedstrijden ook van alles te doen. Er wordt elk jaar een weekend weg georganiseerd, er zijn borrels, feesten, workshops en natuurlijk is er de liftwedstrijd. Tevens verzorgt Ulteam voorstellingen en workshops op verzoek van bedrijven, instellingen, verenigingen en andere groepen.
Ulteam houdt zich bezig met verschillende vormen van improvisatietheater. Voorbeelden zijn:

Theatersport

Twee teams dagen elkaar uit de mooiste scènes te improviseren.

De vloer op

Korte geïmproviseerde toneelscènes, bekend van het gelijknamige tv-programma.

Gorillatheater

Wie is de beste improvisatieregisseur?

Lange Impro

Doorlopende geïmproviseerde theatervoorstelling.

NEEM DIRECT

CONTACT MET ONS OP

De spelers van Ulteam kenmerken zich door hun positiviteit, enthousiasme en humor. We nodigen jou van harte uit om hiervan getuige te zijn tijdens één van onze voostellingen!