Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

ImproWeerwolven

7 juli 2017 @ 20:30 - 22:30

€8,50

Koop hier je kaartjeOp vrijdag 7 juli vindt de vierde editie in Groningen plaats van ImproWeerwolven.

ImproWeerwolven is een combinatie van improvisatietheater en het populaire spel Weerwolven van Wakkerdam van 999 Games. In dit spel wordt de rust in het dorpje Wakkerdam wreed verstoord door enkele weerwolven. Spelers kunnen zowel dorpeling als weerwolf zijn en doel van het spel is om de andere soort uit te schakelen.

In de theatervoorstelling wordt een verhaal geïmproviseerd waarin de dorpelingen samen met het publiek proberen de weerwolven te ontmaskeren en te doden. Maar hoe herken je een weerwolf? Wie is te vertrouwen? Het publiek heeft het laatste woord en beslist wie terecht wordt gesteld. Zo hopen ze de wolven te vangen voor het te laat is.

ImproWeerwolven werd in 2010 voor het eerst gespeeld in Amsterdam en daarna meerdere malen uitgevoerd in diverse steden in Nederland en België. In Groningen waren de vorige edities allemaal uitverkocht en een groot succes. Ulteam, de Groningse vereniging voor improvisatietheater, speelde de afgelopen jaren al meerdere speciale improvisatievoorstellingen, waaronder twee op Noorderzon (Save the Date en Once upon a Table). Deze unieke voorstelling brengt Ulteam op een unieke locatie.

De Bovenkamer van Groningen, de monumentale watertoren aan de Noorderbinnensingel, is na een renovatie geopend als bijzondere locatie voor voorstellingen en bijeenkomsten ‘op hoog niveau’. Door de opzet van de zaal komen spel en publieksinteractie goed tot hun recht.

Informatie
Wat: ImproWeerwolven, improvisatietheatervoorstelling door Ulteam
Wanneer: vrijdag 7 juli, 20:30 uur
Waar: De Bovenkamer van Groningen, Noorderbinnensingel 14, Groningen
Kosten: € 8,50

Zie ook:

Gegevens

Datum:
7 juli 2017
Tijd:
20:30 - 22:30
Kosten:
€8,50

Locatie

Watertoren Noord
Noorderbinnensingel 14c
Groningen,
+ Google Maps