Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

ImproWeerwolven

9 januari 2016 @ 20:30 - 22:30

€8

Koop hier je kaartjeUnieke voorstelling op een unieke locatie!

Op zaterdag 9 januari vindt de tweede editie in Groningen plaats van ImproWeerwolven.

ImproWeerwolven is een combinatie van improvisatietheater en het populaire spel Weerwolven van Wakkerdam van 999 Games. In dit spel wordt de rust in het dorpje Wakkerdam wreed verstoord door enkele weerwolven. Spelers kunnen zowel dorpeling als weerwolf zijn en doel van het spel is om de andere soort uit te schakelen.

In de theatervoorstelling wordt een verhaal geïmproviseerd waarin de dorpelingen samen met het publiek proberen de weerwolven te ontmaskeren en te doden. Maar hoe herken je een weerwolf? Wie is te vertrouwen? Het publiek heeft het laatste woord en beslist wie terecht wordt gesteld. Zo hopen ze de wolven te vangen voor het te laat is.

ImproWeerwolven werd in 2010 voor het eerst gespeeld in Amsterdam en daarna meerdere malen uitgevoerd in diverse steden in Nederland en België. De Groningse première was vorig seizoen al vlot uitverkocht. Vandaar nu de ‘sequel’! Ulteam, de Groningse vereniging voor improvisatietheater, speelde de afgelopen jaren al meerdere speciale improvisatievoorstellingen, waaronder Once upon a Table op Noorderzon 2014. Deze unieke voorstelling brengt Ulteam op een unieke locatie.

De Bovenkamer van Groningen, de monumentale watertoren aan de Noorderbinnensingel, is vorig jaar na een renovatie geopend als bijzondere locatie voor voorstellingen en bijeenkomsten ‘op hoog niveau’. Door de opzet van de zaal komen spel en publieksinteractie goed tot hun recht.

Informatie
Wat: Return of ImproWeerwolven, theatervoorstelling door Ulteam
Wanneer: zaterdag 9 januari, 20:30 uur
Waar: De Bovenkamer van Groningen, Noorderbinnensingel 14, Groningen
Kosten: € 8,-

Zie ook:

Gegevens

Datum:
9 januari 2016
Tijd:
20:30 - 22:30
Kosten:
€8

Locatie

Watertoren Noord
Noorderbinnensingel 14c
Groningen,
+ Google Maps