Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

ImproWeerwolven

29 mei 2015 @ 20:30 - 23:00

€8

Poster Weerwolven (29-05-2015)Koop hier je kaartjeUnieke voorstelling op een unieke locatie!

Op vrijdag 29 mei vindt de Groningse premiere plaats van ImproWeerwolven.

ImproWeerwolven is een combinatie van improvisatietheater en het populaire spel Weerwolven van Wakkerdam van 999 Games. In dit spel wordt de rust in het dorpje Wakkerdam wreed verstoord door enkele weerwolven. Spelers kunnen zowel dorpeling als weerwolf zijn en doel van het spel is om de andere soort uit te schakelen.

In deze theatervoorstelling wordt een verhaal geïmproviseerd waarin de dorpelingen samen met het publiek proberen de weerwolven te ontmaskeren en te doden. Maar hoe herken je een weerwolf? Wie is te vertrouwen? Het publiek heeft het laatste woord en beslist wie terecht wordt gesteld. Zo hopen ze de wolven te vangen voor het te laat is.

ImproWeerwolven werd in 2010 voor het eerst gespeeld in Amsterdam en daarna meerdere malen uitgevoerd in diverse steden in Nederland en België. En nu dus in Groningen. Ulteam, de Groningse vereniging voor improvisatietheater, speelde de afgelopen jaren al meerdere speciale improvisatievoorstellingen, waaronder Once upon a Table op Noorderzon 2014. Deze unieke voorstelling brengt Ulteam op een unieke locatie.

De Bovenkamer van Groningen, de monumentale watertoren aan de Noorderbinnensingel, is vorig jaar na een renovatie geopend als bijzondere locatie voor voorstellingen en bijeenkomsten ‘op hoog niveau’. Door de opzet van de zaal komen spel en publieksinteractie goed tot hun recht.

En dat alles rond volle maan…

Zie ook:

Gegevens

Datum:
29 mei 2015
Tijd:
20:30 - 23:00
Kosten:
€8
Evenement Categorie:
Website:
http://www.ticketkantoor.nl/shop/ulteam-20150529

Locatie

Watertoren Noord
Noorderbinnensingel 14c
Groningen,
+ Google Maps